Dinner & Tears

Vermoeide twijfel

Enerzijds gaat het goed met Mack Dime, anderzijds vraag ik mezelf 24/7 af hoe ik de serie een internationale bestseller kan maken. En dat denken maakt m’n hoofd soms moe. Zelfs dit blogbericht is eigenlijk een verkapte manier om publiciteit te genereren om meer Mack Dime boeken te verkopen. Zo. Dat is in ieder geval eerlijk πŸ™‚ Maar het is ook een leuke manier misschien om meer te genieten en stil te staan bij de reis.

Dat constante denken aan hoe je succesvoller kunt zijn is vet irritant want daardoor vergeet je eigenlijk in het heden te leven en ben je bezig met iets dat in de toekomst ligt. Niet altijd hoor, want meestal ben ik heel blij en gelukkig met mijn leven. Je bent niet wat je denkt toch lijkt het daar wel vaak op vind ik. Ik denk veel en vaak over wat ik nu voorrang moet geven mijn kunst of mijn schrijven. Dat is een Escheriaanse tekening; telkens als ik een hoek om ga ben ik op hetzelfde punt.

‘multitalent’

Dat noemen ze je als je meerdere dingen kunt. Net als alles is dat een vloek en een zegen. Ik zeg niet dat ik supergetalenteerd ben, ik heb een creatieve drang. Het moet er blijkbaar uit en ik wil ook dat het een publiek heeft, blijkbaar. En dat publiek moet groot zijn. Wist ik ook niet. Oh, en niet te vergeten moet het vandaag al zijn, tienduizenden moeten Mack Dime lezen en goed vinden. En ieder schilderij dat ik maak moet voor minimaal € 500 worden verkocht. Dan snap je wel waarom ik soms vermoeid raak van mijn eigen bezetenheid.

Je vraagt je ook af waar die bezetenheid vandaan komt. Is het een echte creatieve zoektocht, of een tocht naar erkenning of is het gewoon een ‘hussle’ waar ik geld aan wil verdienen. Of ben ik gewoon moe en denk je dan alleen in negativiteit in plaats van positieve dingen. Maar als ik een doek niet verkoop wordt ik wel echt verdrietig. Frustreert me enorm. Ik denk dat veel mensen wel willen hebben wat ik maak maar dat ze me niet kennen. Dat duurt dus nog wel even. Ik moet dus genieten van iedere verkoop en van het proces. Het wil alleen nog niet zo vlotten daarmee.

Leuke dingen van de afgelopen dagen

Rapper Jawat, een van mijn favoriete rappers alle tijden, heeft om Mack Dime gevraagd. Ik wil graag dat hij een soundtrack maakt voor publiciteit en omdat het een goede link is met het boek en met mijn favoriete muziek. Dus dat zou GEWELDIG zijn als we iets samen kunnen gaan doen. Ik zie het Puna bericht al voor me: rapper Jawat maakt een comeback voor een soundtrack. Misschien wel meer dan 1 track? Zou een droom zijn die uitkomt. Misschien maken we wel een videoclip er bij!

Dinner & Tears, een novelle.

Ik heb een novelle geschreven. Een redacteur die ik volg vroeg ik of hij kon redigeren want hij zit altijd vol. Maar hij bleek op vakantie, maar een novelle zou hem wel lukken πŸ™‚ Mazzeltje! Bovendien, de paar mensen die ik het korte verhaal heb laten lezen vonden het heel leuk. Zelf vind ik het ook een tof verhaal. De redacteur: Rob Steijger gaf me in ieder geval al een compliment over de cover. Die ik zelf maakte πŸ™‚

Dinner & Tears
Dinner & Tears

Een andere leuke ontwikkeling is dat ik een meisje sprak die misschien ook een liedje wil maken als soundtrack voor de novelle en misschien dat Julius (rapper, producer Suilju) daar een beat voor heeft. Zou echt te sick zijn ook.

Maar, nog geen concrete dingen. Deze week wordt Dinner & Tears geredigeerd en ga ik aan de verspreiding werken en hopelijk vind ik er een aantal mooie platforms voor en ben ik weer een stapje dichterbij bekendheid als fictie auteur.

Rapper Sjaak

Ik maakt een doek van het liefdje Pipperdepap van Tony jr en Sjaak. Rapper sjaak is sowieso iemand die ik bewonder en supervet vind dus als ik met hem in aanraking kom zou dat helemaal te gek zijn. Hij vond het doek in ieder geval te gek en misschien dat we elkaar ontmoeten. Zou supersick zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.