NFT Giveaway

Hans Breuker NFT

De war on talent is schrijnende. Een Non Fundable Token als eindejaarscadeau en beleving is een originele manier om je waardering te uiten naar je personeel.

Een originele waardering die laat zien dat je voorop loopt in moderne technologieën.  

En. Ook niet onbelangrijk. Het is FUN! We kunnen samen meerdere NFT’s ontwikkelen die bijdragen aan werkgeverschap en relatiebeheeer.

Een uniek digitaal kunstwerk cadeau geven aan medewerkers en relaties

Prijs

Ik maak één digitaal kunstwerk, bijvoorbeeld je logo in een Breuker Streetart style. Dat koppelen we dus aan de blockchain (een NFT). Dat werk drukken we op 100 x 100 aluminium plaat voor op kantoor. Investering: € 3.000

Daarna wordt het kunstwerk genummerd en per NFT betaal je € 55, die je cadeau kunt geven.  

Optioneel printen we het werk ook op canvas per relatie á € 50. Dan geef je het canvas als tastbaar cadeau als optimaal gebaar.

WAT IS EEN NFT?

Nederlands expert Jarno Duursma zegt:

“Een NFT is een Non-Fungible Token: een niet-inwisselbaar, onvervangbaar eigendomscertificaat. Dit certificaat kun je digitaal creëren en koppelen aan een digitaal object zoals een afbeelding en koppelen aan een blockchain. Hierdoor kun je bewijzen dat het digitale object jouw eigendom is. Door dit certificaat te maken, creëer je eigenaarschap. Het certificaat bewaar je in een digitale portemonnee. Een NFT is je eigen, unieke bewijs van authenticiteit.

Met behulp van NFT-technologie kan iemand zich opeens een tweet ‘toe-eigenen’, of een afbeelding of een video. En wanneer er sprake is van bezit, dan er ook schaarste ontstaan door de economische wet van vraag en aanbod. Technisch was het altijd een enorme uitdaging om schaarste in het digitale domein te creëren. In de digitale wereld kun je immers met het grootste gemak zaken kopiëren, vermenigvuldigen en delen. NFT-technologie verandert dat echter ingrijpend en creëert dus een nieuw waardesysteem.”

Hoe ziet het eruit?

Alles kan natuurlijk. Maar jouw logo gedigitaliseerd in een streetart jasje is natuurlijk on.weer.staanbaar.

WAAROM NFT's WEGGEVEN??

Met mijn marketingbureau De Relatiemarketeers bedenk en regel ik sinds 2017 veel relatiegeschenken. Van echte schilderijen tot grappige pakketjes. Het is leuk én de reacties zijn goed. Vooral bij personeel is waardering enorm belangrijk.

Een NFT Artwork in combinatie met een klein tastbaar werk is een hele toffe manier om je omgeving met iets nieuws kennis te laten maken en ook iets van waarde te geven.

In de toekomst zullen we misschien in het Metaverse een eigen gallerie hebben. We gaan digitale items verzamelen die iets onver ons vertellen. Jouw merk wil je daarbij hebben horen. Zeker als voorloper in de markt in 2021.

Voor meer informatie:

hans {@} derelatiemarketeers.nl