Mack Dime overwinning!

Ongelooflijk. Het is ‘m gelukt! En hoe. Om dat te vieren heeft Dime Securities een persbericht samengesteld waar Mack iedereen die bijgedragen heeft aan het succes bedankt op zijn manier… Je vind ‘m hier. Of je kan ‘m gewoon hier [download id=”1072″].  Ook iedereen die de poster voor zijn of haar raam heeft gehangen: We did it!

Check hier de promo video: [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=-W6ySI8ZZYA[/embedyt]

En hieronder citeren we het:

logo
Dime securities logo

Mack Dime wil iedereen bij deze bedanken voor zijn of haar hulp in de overwinning:

Sheila, voor het bijstaan van mij en Dime Securities, en je geduld met me. Je hebt het niet makkelijk. Gelukkig hou je van me. Wat moet dat fijn zijn om met zo’n genie samen te werken.

Tony voor zijn loyaliteit en zijn combat skills die ons hebben veilig gesteld. Al moeten we nog wel werken aan dat lelijke gezicht van je.

Arthur, voor het mopperen en zeuren. Geef toe, die roze telefoon die ik voor je kocht vind je stiekem prachtig.

Jerrol en de Lobi boys gang voor hun vreesloze aanpak in de veldslag met de man met de getatoeëerde snor en bolhoed. Ik hoop dat jullie de gestolen raketwerpers verstandig gebruiken.

Ricardo en zijn bende smokkelaars voor hun hulp bij de bestorming van het kantoor van Dime Securities.

Theo en zijn stiekeme hulp. Laat die granaatscherven even uit je been peuteren man, zo’n groot bovenlichaam op twee stokjes ziet er toch niet uit! En gefeliciteerd met de geboorte van je kleine man. Hopelijk lijkt ‘ie op zijn moeder.

Brigadier Joosten, omdat je me zo lekker opgenaaid hebt. Je kan me altijd bellen schoonheid, ik ben fan.

Rob, de silent driver, door jouw stuurwerk waren we onherkenbaar,

Jeroen, de redacteur van tv programma Showbizz, zonder jou was alles mislukt. Grapje! Je was volledig inwisselbaar joh. Ga eens wat nuttigs met je leven doen.

En als laatste Lady Charlemene. Je was me BIJNA te slim af. Je bent evil, maar je bent altijd welkom terug te komen. Wel na een billenkoek, want dat verdien je.

Lezen hoe Mack Dime tot de overwinning kwam? Meld je aan op de nieuwsbrief op www.hansbreuker.nl en blijf op de hoogte tot het boek beschikbaar is!