Feet This!

Je weet, ik ben dol op marketingcommunicatie. Leuke boodschappen, creatieve doelgroepbenaderingen, de hele rataplan. Altijd al geweest. Of het nu een mooi visual is, geweldige verpakking of een toffe jingle, ik vind het interessant en ik ben er goed in (ook niet onbelangrijk).

In mijn werk als creatief marketeer werk ik voor verschillende merken. Voor hun succes. En dat vind ik uiteraard hartstikke leuk.

En toch is er een ‘maar’, want hoe harder ik mijn best doe. Hoe meer werk er binnenkomt, hoe meer werk ik moet verrichten. En dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn 😉 Ik vind het lekker om veel te werken maar ik wil vooral toch een fitte vader/ man/ vriend en kunstenaar zijn. Dat kan niet als ik 60/ 70 uur verbonden ben aan De Relatiemarketeers.

En zo dacht ik heimelijk aan een product dat ik kon verkopen! Een merk bouwen. En dan komt het universum om de hoek kijken want ik kreeg sneller die mogelijkheid dan ik had durven dromen. Al sinds 2012/ 2013, de start van Feet This, kocht ik de sokken. In eerste instantie omdat ze mooie kleuren hebben en later omdat de kwaliteit zo mooi en goed is. Want zeg nou zelf, als je jaren met een sok doet is dat toch lekker?

Ik bestelde augustus 2020 weer een 5-tal paar rode sokken (rood is de huisskleur van De Relatiemarketeers) en ik kreeg ze in een witte envelop. Zo patsboem op de mat. Geen briefje erbij, geen liefde en ik dacht: “zonde!”

Je kent mij, ik hupsa meteen de eigenaar opgezocht op Linkedin en gevraagd hoe het zat. En wat bleek? Ze dachten erover om misschien het merk in de verkoop te doen.

‘Ik wil ‘t kopen!”, riep ik meteen natuurlijk.

Na wat gesprekken kon ik een bod doem wat niet te weigeren was 😉

En nu sinds een aantal ben ik eigenaar van sokkenmerk Feet This. Een mooie uitdaging om marketing zodanig in te richten dat je werkt aan de bouw van je merk en een mooi bedrijf kunt opzetten. Mijn drijfveer is om te laten zien hoe ik het zou doen als iets mijn merk is en om iets te verkopen waar ik zelf geen ‘werk’ aan heb. De sokken worden volledig automatisch verzonden dus daar hebben wij geen werk aan.

Dat kost ook marge maar ook levert vooral ook veel tijd en plezier op. En plezier is het aller-aller-belangrijkste 🙂

Neem een kijken op de website! www.feetthis.com