Ajax kunst

Ajax kunst prints door Hans Breuker. Unieke designs en artworks die je nergens anders vindt. Mét of zonder gepersonaliseerde touch. Standaard te koop op posters, canvas en luxe plexiglas.

Ajax kunst en prints

Ajax kunst voor iedere fan. Met de hand gemaakte wall art in ieder gewenst formaat. Ajax koppen, cartoons met Ajax shirts en stijlvolle designs die je nergens anders vindt.

De prints kun je hier bestellen.

Waarom Ajax?

Ajax is de uitvinder van mooi en stijlvol voetbal. Nog steeds veroveren de Godenzonen menig hart van de voetballer overal ter wereld.

De geschiedenis van Ajax is rijk aan markante figuren, de meeste elegante voetballers en culthelden die de wereld mooier maken.

Als Ajax fan maak ik graag kunst met de wit rode shirts. Je ziet het shirt en de betovering is er. De herinneringen aan de goede en slechte jaren. Als eighties kind heb ik de gloriejaren onder Van Gaal meegemaakt en ging ik met mijn vader naar De Meer en Olympisch Stadion.

Later vooral met vrienden kijken in huiskamers, café’s en soms de Arena. Tegenwoordig vooral op de bank en in het café. Ajax is een constante in mijn leven. En hoe ouder ik word, des te meer ik het volg. Een wedstrijd kijken is een van de weinige dingen die ik kan doen zonder continue op mijn telefoon te kijken.

Wat is Ajax kunst?

De Ajax kunst wordt met liefde gemaakt. Mijn creativiteit grenst aan het maniakale. Denk maar alsof je iemand dolgraag in je bed wilt krijgen, dat je een bijna dierlijke hebberigheid over je heen krijgt. Dát gevoel heb ik dagelijks maar dan om dingen te maken! En ik kan alles kwijt in de Ajax collectie.

De rode streep midden op de borst is superherkenbaar en maakt alles mooi.

Ajax streetart

De street art vibe past goed in het Ajax van de jaren ’80 en ’90. Tegenwoordig zijn de voetballers allemaal modellen en is het allemaal vrij netjes. Maar wij fans houden wel van het Amsterdamse randje (als kan niemand het betalen om in Amsterdam te wonen…).

Ik kom zelf uit Amstelveen dus ik ga hier niet zitten opscheppen hoe ik ‘van de straat kom’. Maar ik kan ook niet zeggen dat ik met een zilveren lepel in m’n mond ben geboren. Ik was veel buiten en later toen ik veel aan graffiti deed heb ik op toch behoorlijk wat straten gezien.

Ajax branie

Ajax verbindt jong en oud, arm en rijk en alle kleuren. De Amsterdamse branie, de bluf en de schoonheid. De jongelingen die zich opwerken naar het eerste en de wereld veroveren. Het is ieder jaar weer een feest. Ook als het eens minder gaat.

Ajax ís kunst. Het shirt en het logo is waar je als fan blij van wordt. De belangrijkste bijzaak in het leven is voetbal. Voor mij is het voetbal, kunst en hiphop. (Na mijn gezin en familie).

Op mijn site vind je Ajax kunst voor jong en oud en ook voor rijk en arm. De plexiglas prints zijn waanzinnig en maken van ieder interieur een waar paleis. Maar ook de kleine posters en ingelijste stukken leuken iedere ruimte op.

Of je nu houdt van Ajax koppen kunst á la Herman Brood of de cartoons waar we groot mee zijn geworden. De Ajax kunst is een aanvulling op ieder interieur.

Ajax kunst van Hans Breuker kun je ook personaliseren. Een naam van de jarige, jubilaris of afscheid nemende collega kan in ieder design worden opgenomen.

Alle mogelijke varianten zijn denkbaar op ieder mogelijke print.

Wij zijn Ajax. Wij zijn de beste.

Hans Breuker